Oplossingen

Het beste talent vinden en ontwikkelen

Talent assessment zit in ons bloed. We ondersteunen en adviseren meer dan 1000 klanten wereldwijd met een breed portfolio aan producten en services voor het beoordelen en ontwikkelen van individuele medewerkers.

Onze oplossingen omvatten een viertal stadia:

 • Filteren

  De eerste indruk is van groot belang. Dit telt ook bij de vroegste interactie tussen de kandidaat en de organisatie. Cubiks helpt dit vorm te geven aan het begin van het selectieproces. 
 • Selecteren

  Door effectieve assessments en interviews haal je alleen mensen in huis die geschikt zijn voor de functie en passen binnen de organisatiecultuur.
 • Identificeren

  Ontwikkel en behoud talent door een profiel op te stellen voor toekomstige leiders binnen de context van jullie organisatie.
 • Ontwikkelen

  Investeer in de ontwikkeling van teams en individuele medewerkers, om zo loopbaanpaden te creëren waarvan zowel medewerkers als de organisatie profiteren.

Onze producten en services zijn in eigen beheer ontwikkeld door ons deskundige team van HR- en psychometrieprofessionals. Wij gaan samen met de klant in overleg om oplossingen te combineren. Denk hierbij aan het ontwikkelen van maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij specifieke behoeften, het organisatieprofiel en de organisatiecultuur.

 

Bekijk ons portfolio van producten en services.