Filteren

Efficiënte werving en selectie met een personal touch

De eerste indruk is van groot belang. Dit telt ook bij het beginstadium van de interactie tussen de kandidaat en de organisatie. Cubiks helpt dit vorm te geven aan het begin van het selectieproces. 

Met een sterk voorselectieproces is het mogelijk om bij kandidaten onder de aandacht te brengen wat je als organisatie te bieden hebt. Tegelijkertijd kan je kandidaten op deze manier al in een vroegtijdig stadium beoordelen op de functie-eisen. Creëer tevens een positieve kandidaatervaring, voorafgaand aan de ontmoeting met de kandidaten.

Dit alles tegen minimale kosten, zodat tijd en budget in de latere fasen van het recruitmentproces geïnvesteerd kunnen worden. 

Cubiks' aanpak bestaat uit een flexibel portfolio van online voorselectietools die uitdagende, interactieve assessments met wetenschappelijk onderbouwde resultaten opleveren.

Al deze oplossingen bevatten functionaliteit voor geautomatiseerde scoring en rapportage waarmee op efficiënte wijze de minst geschikte kandidaten uit het selectieproces worden gefilterd. Hierdoor blijft er meer tijd over voor de mensen die je persoonlijk wilt ontmoeten.

Verfijn de beginfase van de wervingscyclus met:

Filteren in de praktijk

Identificeer en trek mensen aan die je als organisatie écht wilt ontmoeten, met het krachtige preselectieproces van Cubiks.

Verlaag het uitvalpercentage tot wel 30% met dynamische vragenlijsten die de betrokkenheid vergroten.

Bespaar de tijd om de ideale kandidaat te vinden met 50%, net zoals bij een bekende retailer.

Bespaar op de jaarlijkse kosten op het recruitmentproces, net zoals bij het Britse Civil Service Fast Stream die meer dan 1 miljoen pond bespaarde.

Diverse onafhankelijke onderscheidingen, waaronder de Onrec-award voor de “meest innovatieve manier om afgestudeerden aan te trekken”.

 

Ontdek hoe Cubiks je kan helpen talent te selecteren

“Wij hebben Cubiks benaderd om ons leiderschapsmodel handen en voeten te geven. De samenwerking met het team ervaren we als zeer plezierig.

Vice President Human Resources, Hyatt International

Stay Sharp

Trends, insights, best practice, thought-leadership... it's good to learn.