Ontwikkelen

Blik op de toekomst

Investeer in de ontwikkeling van teams en individuele medewerkers en creëer loopbaanpaden om zowel je medewerkers als je organisatie vooruit te helpen.

Personeelsontwikkeling vormt de motor van de prestaties van je organisatie. Wanneer medewerkers groeien, groeit een bedrijf mee.

Verandertrajecten zijn voor iedereen verschillend, maar zelfbewustzijn is hierbij altijd een belangrijke voorwaarde. Onze producten en services voor ontwikkeling van talent nemen deze aspecten mee en omvatten meerdere invalshoeken zodat er een compleet en objectief beeld van het functioneren en de ontwikkelgebieden ontstaat.

Gewapend met deze kennis kunnen mensen binnen organisaties hun krachten beter leren benutten en zich verder verbeteren op hun ontwikkelgebieden.

Cubiks biedt bij dit alles volledige ondersteuning. Of het nu gaat om een individuele medewerker die gebaat is bij coaching of om een nieuw opgezet team dat een goede start moet maken.

Ontwikkeling in de praktijk

Leren is een continu proces. Wanneer mensen groeien en zich verder ontwikkelen, groeit en ontwikkelt de organisatie mee.

Door middel van trainingen, een krachtige impuls gegeven aan de ontwikkeling van toekomstige leiders bij Bayer France.

Bedrijfsgerichte ontwikkelingservaringen ontworpen voor high potentials bij Goodyear.

Circa 3000 face-to-face assessments op jaarbasis.

Meer dan 120.000 beoordelingen met Cubiks 360° op jaarbasis.

 

Neem contact op

 

Stay Sharp