Assessment en Ontwikkeling

Uitdagend en inzichtelijk talent assessment

 

Haal het meeste uit je medewerkers door hun drijfveren te achterhalen. Om erachter te komen hoe ze tot bepaalde prestaties komen en hoe ze het beste te ondersteunen zijn in hun professionele ontwikkeling, helpt het om meer te weten over de persoonlijkheid, capaciteiten en het gedrag van de mensen in alle lagen binnen het bedrijf. Cubiks' assessment- en development centres kunnen daar uitstekend bij helpen. Perfect afgestemd op behoeften zorgen ze voor betere selectie en ontwikkeling van huidige of toekomstige medewerkers, en helpen ze jullie bij het identificeren van potentieel.

Onze assessment- en development centres bieden onder meer:

One
Opdrachten ontwikkeld tegen de achtergrond van bedrijfsspecifieke waarden en cultuur.  

Interessante, praktische casuïstiek, ontworpen door deskundigen.

Inzichten onderbouwd met wetenschap, samengevat in overzichtelijke rapporten.

 

Al onze assessment- en development centres worden ontwikkeld en uitgevoerd door Cubiks experts. Ons multidisciplinaire team van onder meer Arbeids- en Organisatiepsychologen, HR-consultants en businessprofessionals kan jullie organisatie vanuit verschillende perspectieven doorgronden en ondersteunen.

Wij nemen uitgebreid de tijd om de organisatie in zijn totaliteit te leren kennen. Wij zijn nieuwsgierig naar de ambities en doelstellingen, kernwaarden en competenties binnen jullie organisatie. Alleen op die manier kunnen we de beste, volledig op de behoeften van jullie organisatie afgestemde oplossing aandragen.

In het kort:

Beoordeling van persoonlijkheid, capaciteiten, waarden en competenties.

Ongeveer 2 miljoen assessments per jaar.

Beschikbaar in verschillende talen met wereldwijde dekking vanuit Cubiks' mondiale netwerk.

Op maat gemaakte of standaardoplossingen afgestemd op specifieke uitdagingen en behoeften.

Deskundigheid en expertise van onze consultants toegespitst op het niveau en achtergrond van deelnemers.