People Analytics

Informatie, Inzicht, Inspiratie

Het zijn spannende tijden, waarbij technologie steeds geavanceerder wordt en de mogelijkheden voor talent management explosief groeien. HR-professionals hebben nu meer mogelijkheden dan ooit. Krachtige assessments leveren enorme hoeveelheden 'people data' op, wat vervolgens gebruikt kan worden in besluitvorming en strategiebepaling. 

 

Neem contact met ons op voor meer informatie

 

In deze tijd is het niet voldoende om de beste te zijn. Je moet zorgen dat je vandaag klaar bent om morgen te kunnen blijven concurreren.

Wanneer je niet de tijd neemt om de uitkomsten van assessments te onderzoeken, loop je het risico baanbrekende inzichten mis te lopen. Met People Analytics gebruiken wij een breed spectrum aan HR data en analyses ter verbetering van jouw talent management processen. Wij doen het rekenwerk en leveren je de inzichten die je nodig hebt.

 

Weet je niet waar je moet beginnen? Download ons People Analytics-onderzoeksrapport voor een overzicht

 

 

People Analytics en Cubiks: Wat wij doen

Verrijk en analyseer je data, door 'people data' te combineren met je 'business questions'

Genereer waardevolle, op feiten gebaseerde inzichten, gepresenteerd in interactieve dashboards

Lever kennis en inspiratie en wees succesvoller

 

De wereld van Big Data brengt vele voordelen voor werkgevers, met wereldwijd grote hoeveelheden informatie beschikbaar over je werknemers. De uitdaging is om deze waardevolle data te verbinden met de menselijke kant van je organisatie. 

 

Onze experts weten alles over data. Data is al decennialang de motor van onze assessments. Ook weten we dat werkgevers behoefte hebben aan feiten om de beste beslissingen te maken als het gaat om personeel. En dat is waar wij kunnen ondersteunen, door het analyseren van de data en deze betekenisvol te maken, zodat jullie de prestaties van je medewerkers beter kunnen voorspellen.

In het kort

Maak betere beslissingen over je werknemers en boost de prestaties van jouw afdeling en organisatie

Ontdek de kracht van data gedreven assessments

Werk samen met assessment specialisten en creëer de ideale mix van analytics en HR-expertise

Raak geïnspireerd door helder weergegeven bevindingen en praktische aanbevelingen

Profiteer van decennia aan wereldwijd verzamelde, interculturele assessment data

Vertrouw op onze ISO-gecertificeerde beveiligingssystemen voor het versleutelen, anonimiseren en veilig bewaren van je data.